Ana Sayfa

Şaphane'de bir vefa günü: şehit İbrahim Özkan anıldı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Cemal Korkmaz
Paylaş
Şaphane'de, 1997'de Tunceli Ovacık'ta bölücü terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Özkan, kabri başında törenle dualarla anıldı.

Şaphane'de bir vefa günü: şehit İbrahim Özkan anıldı

Anma töreni:

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Özkan için kabri başında anma programı düzenlendi. Katılımcılar, şehidin mezarı başında dua ederek anma törenine iştirak etti.

Şehadet olayının ayrıntıları:

1997 yılında, Tunceli’nin Ovacık ilçesi Gözerek mevkisinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması ve roketli saldırı sonucu şehit olan Özkan’ın anısına yapılan programda duygusal anlar yaşandı.

Protokol ve aile ziyareti:

Törene Şaphane Kaymakamı Davut Boztaş ile ilçe protokolü ve şehidin yakınları katıldı. Programın ardından Kaymakam Boztaş, şehit İbrahim Özkan’ın ailesini ziyaret ederek aile fertleriyle bir süre görüştü ve taziyelerini iletti.

ŞAPHANE’DE ŞEHİT İBRAHİM ÖZKAN, ŞEHADET YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Cemal Korkmaz — Haberde İnsan Editörü
Editör: Cemal Korkmaz