Ana Sayfa

Sefaköy'de sabah çarpışması: D-100'de üç kişi hayatını kaybetti

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Sefaköy D-100'de sabah 07.00'de bir otomobilin arkadan İETT otobüsüne çarpması sonucu, otomobildeki biri polis memuru olmak üzere üç kişi öldü.

Kaza ayrıntıları:

Olay, Sefaköy D-100 Karayolu Avcılar istikametinde sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, plakası 34 BLN 100 olan bir otomobil, önünde seyreden İETT otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan yolcular ağır yaralandı ve otobüste bulunanlar büyük panik yaşadı.

Müdahale ve tahliye:

İETT şoförü kaza sonrası öncelikle otobüsteki yolcuları tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, polis çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri otomobildeki yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından otomobilde bulunan üç kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Can kayıpları ve resmi bilgiler:

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, otomobilde bulunan 35 yaşındaki polis memuru Gökhan Gaş, 28 yaşındaki Nazlı Cesur ve bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı; kazanın nedeni ve sorumluluk konusunda inceleme sürüyor.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun Avcılar istikametindeki tüm şeritleri trafiğe kapatıldı ve ulaşımda aksama yaşandı. Bölgedeki trafiğin kontrollü şekilde verilebilmesi için ekiplerin çalışması devam etti.

Görüntüler ve kamuoyuna yansıması:

Kazanın ilk anları cep telefonu kamerasına yansıdı; çarpışma sonrası panik anları bu kayıtlarda yer aldı. Ardından ekiplerin olay yerine müdahalesi ve çalışmaları havadan görüntülendi. Görüntüler, olayın ciddiyetini ve müdahale sürecini ortaya koydu.

Küçükçekmece'de otomobil, İETT otobüsüne çarptı: 1’i polis memuru 3 kişi öldü

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan