Seydikemer'de şehit yakını ve gaziye devlet desteği sağlandı
Seydikemer'de acil destek ziyaretleri:
Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki yangın felaketinin ardından yaraların sarılması için yürütülen çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Seydikemer Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri, afetin en çok etkilediği haneleri yerinde ziyaret ederek vatandaşlarla birebir görüşmeler yaptı.
Şehit yakını ve gazinin durumu değerlendirdi:
Ziyaretler kapsamında ekipler, yangından etkilenen Şehit Durmuş Ölmezoğlu'nun kardeşi Mustafa Ölmezoğlu ile Gazi Abdullah Muştu'yu ikametlerinde ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı görüşmelerde yetkililer, afet sürecine ilişkin bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Görüşmelerde, ailelerin talep ve ihtiyaçları tek tek not edildi; yetkililer, devletin imkanlarıyla her zaman vatandaşların yanında olunduğunu vurgulayarak gerekli desteğin sağlanacağını belirtti.
Yardım çalışmaları ve iletişim:
Saha ekipleri, benzer ziyaretleri sürdürerek hem psikolojik hem de maddi desteklerin yönlendirilmesini sağlıyor. Yetkililer, afet sonrasında düzenli iletişim ve takip mekanizmalarının işletileceğini bildirerek, ihtiyaç tespitine göre adımlar atılacağını ifade etti.
MUĞLA'NIN SEYDİKEMER İLÇESİNDE YAŞANAN YANGIN FELAKETİNİN ARDINDAN YARALARI SARMAK VE VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAK AMACIYLA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR. SEYDİKEMER SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, AFETTEN ETKİLENEN ŞEHİT YAKINI VE GAZİYİ EVLERİNDE ZİYARET EDEREK MORAL VERDİ.