SGK il müdürlüğünün yeni binasıyla Adıyaman'da erişim ve konfor artacak
SGK il müdürlüğü yeni hizmet binasında son durum:
Adıyaman Valisi Abdullah Küçük yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
proje özellikleri:
Toplam 9 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edilen yeni hizmet binasının yapımı hızla devam ediyor. Binada modern mimari, geniş otopark ve çağdaş fiziki imkanlar öngörülüyor; tasarım vatandaş odaklı hizmet anlayışı dikkate alınarak yürütülüyor.
hedef ve değerlendirme:
Yetkililer binanın Mayıs 2027 tarihinde hizmete sunulmasının planlandığını bildirdi. Vali Abdullah Küçük, yatırımın önemine değinerek şunları söyledi: "İlimizin kamu hizmetleri altyapısını güçlendiren yatırımlarımızı yakından takip ediyoruz. SGK İl Müdürlüğümüzün yeni hizmet binası da vatandaşlarımızın sosyal güvenlik hizmetlerine daha rahat ve modern imkanlarla ulaşmasına katkı sağlayacak önemli bir yatırım. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda tamamlanarak Mayıs 2027'de hizmete sunulmasını hedefliyoruz. Adıyaman’ımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."
Yeni hizmet binasıyla vatandaşların sosyal güvenlik hizmetlerine daha modern, erişilebilir ve konforlu bir ortamda ulaşması hedefleniyor; projenin tamamlanmasıyla kurumun hizmet kapasitesi ve fiziksel altyapısında belirgin bir iyileşme bekleniyor.
ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH KÜÇÜK, YAPIMI DEVAM EDEN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU (SGK) İL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNARAK ÇALIŞMALARIN SON DURUMU HAKKINDA YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI.