Ana Sayfa

Sivrice'de yaz boyu sahada: GSB spor okulları beş branşta sürüyor

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Sinem Aksoy
Paylaş
Sivrice'de 7-15 yaş arası çocuk ve gençler, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve jimnastikte uzman antrenörlerle yaz döneminde antrenman yapıyor.

Sivrice'de GSB spor okulları devam ediyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivrice Kaymakamlığı koordinasyonunda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yürütülen GSB spor okulları yaz döneminde sürüyor. İlçe merkezinde düzenlenen programlar, hem ilçede ikamet eden çocuk ve gençlere hem de yaz tatili için Sivrice'ye gelen ailelerin çocuklarına açık durumda.

Kapsam ve branşlar:

Faaliyetler, 7-15 yaş aralığındaki katılımcılara yönelik olarak planlandı. Program kapsamında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve jimnastik branşlarında düzenli antrenmanlar yapılıyor. Katılımcılar yaş gruplarına göre ayrılarak branş bazlı eğitim alıyor.

Uygulama ve hedefler:

Antrenmanlar, uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor ve hem fiziksel becerilerin hem de sosyal gelişimin desteklenmesi amaçlanıyor. Sivrice Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, spor okullarıyla çocukların spor alışkanlığı kazanmasını, takım çalışması ve disiplin gibi kazanımlar elde etmesini hedefliyor.

Program sayesinde ilçede yaz döneminde spor faaliyetleri artarken, ailelerin yaz tatilini geçiren çocukları da bu eğitimlerden faydalanma imkânı buluyor. Yetkililer, çalışmaları yaz boyunca sürdüreceklerini belirtiyor.

ELAZIĞ SİVRİCE’DE YAZ DÖNEMİ KAPSAMINDA 7-15 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLAR VE GENÇLER BEŞ FARKLI BRANŞTA ANTRENMAN YAPIYOR

Sinem Aksoy — Spor & Röportaj Editörü
Editör: Sinem Aksoy