Ana Sayfa

Söke fen lisesi yeni döneme eksiksiz hazırlanıyor

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Zeynep Aydın
Paylaş
Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uğurlu, Söke Fen Lisesi'nde 2026-2027 hazırlıklarını yerinde inceledi; fiziki düzenleme ve koordinasyon görüştü.

Söke Fen Lisesi'nde hazırlık çalışmaları yerinde değerlendirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uğurlu, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Söke Fen Lisesi'ni ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Uğurlu, okul yönetiminden devam eden fiziki planlamalar ve uygulama takvimi hakkında bilgi aldı, hazırlık sürecini sahada değerlendirdi.

fiziki düzenleme ve idari koordinasyon:

Ziyaret sırasında okulun idari kadrosu ve personeliyle bir araya gelen Uğurlu, sınıf, laboratuvar ve ortak kullanım alanlarındaki düzenlemelerin son durumunu dinledi. Toplantıda, eksikliklerin giderilmesi ve güvenlik standartlarının sağlanmasına yönelik planların titizlikle sürdüğü vurgulandı. Okul yönetimi ile yapılan görüşmelerde, bakım-onarım, temizlik ve malzeme temini gibi konularda zamanlama ve sorumluluk paylaşımı detaylandırıldı.

saha incelemeleri ve devam eden koordinasyon:

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yapılan açıklamada, eğitim kurumlarının eksiksiz ve en yüksek standartlarda yeni döneme hazırlanmasının önemine dikkat çekti. Açıklamada ayrıca sahadaki inceleme ve koordinasyon çalışmalarının 2026-2027 eğitim-öğretim yılı başlamasına kadar devam edeceği ifade edildi.

AYDIN'IN SÖKE İLÇESİNDE 2026-2027 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI SÜRERKEN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA UĞURLU, SÖKE FEN LİSESİ'Nİ ZİYARET EDEREK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Emre Koç — Bölgesel Haberler Editörü
Editör: Zeynep Aydın