Ana Sayfa

Tarsus'ta Tem otoyolunda motosiklet refüje çarptı: 22 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Burcu Kaya
Paylaş
Mersin'in Tarsus ilçesi TEM Otoyolu Yenice mevkiinde motosikletin refüje çarpması sonucu 22 yaşındaki Hakan Sevinç olay yerinde hayatını kaybetti.

Tem otoyolunda motosiklet kazası: bir kişi yaşamını yitirdi

Mersin'in Tarsus ilçesi TEM Otoyolu Yenice mevkiinde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre seyir halindeki motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazanın etkisiyle sürücü ağır yaralandı ve olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazanın seyri ve kimlik bilgisi:

Kazada yaşamını yitiren sürücünün Hakan Sevinç (22) olduğu öğrenildi. Olayın oluş şekli ve kazaya neden olan etkenler yetkililerce henüz netleştirilemedi; kaza yerindeki ilk bulgular kontrolsüz kayma ve çarpma izleri içerdi.

Müdahale ve adli süreç:

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık, jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalar yaptı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybeden Hakan Sevinç'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve ekipler kazanın nedenini belirlemeye yönelik incelemelerini sürdürüyor.

HAKAN SEVİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Burcu Kaya