Ana Sayfa

Tribünde bakan vardı: Kasımpaşa ile Trabzonspor ilk hafta randevusunda

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Kerem Güneş
Paylaş
Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanan maçı Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile yöneticiler tribünden izledi.

Tribünde bakan vardı: Kasımpaşa ile Trabzonspor ilk hafta randevusunda

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan Kasımpaşa - Trabzonspor maçını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu takip etti.

maçı izleyenler:

Tribünde, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve TBMM üyesi Adil Karaismailoğlu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Kasımpaşa Başkanı Davut Dişli, Kasımpaşa CEO'su Ceyhun Kazancı ile A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da yer aldı.

ilk haftanın atmosferi:

Maç, ligin açılış haftasında oynanırken sahada ve tribünde yüksek ilgi gözlendi. Bakan Uraloğlu'nun izleyici arasındaki varlığı, müsabakanın ilk hafta önemine dikkat çekti.

Statta bulunan siyaset ve spor dünyasından isimlerin bir arada olması, kulüpler ile kamunun temasına ilişkin görüntüler oluşturdu.

KASIMPAŞA İLE TRABZONSPOR MÜSABAKASINI İZLEYENLER ARASINDA A MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ VİNCENZO MONTELLA DA YER ALDI.

Kerem Güneş — Spor Editörü
Editör: Kerem Güneş