Ana Sayfa

Vali Eldivan’dan Demirözü’de hizmet ve yatırım değerlendirmesi

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Zeynep Aydın
Paylaş
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Demirözü Kaymakamı İbrahim Zahid Ahat’ı ziyaret ederek kamu yatırımları, hizmetler ve öncelikli ihtiyaçları değerlendirdi.

Vali Eldivan’dan Demirözü’de hizmet ve yatırım değerlendirmesi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Demirözü Kaymakamı olarak göreve başlayan İbrahim Zahid Ahat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ilçede yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

Görüşmede ele alınan konular:

Kaymakamlık makamında gerçekleşen görüşmede, Demirözü’nde sürdürülen kamu yatırımları, vatandaşlara sunulan hizmetler ve ilçenin öncelikli ihtiyaçları masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca devam eden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Valiye eşlik edenler:

Ziyaret sırasında Vali Eldivan’a İl Jandarma Komutanı Fatih Aslan, İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ve ilgili birim amirleri eşlik etti. Görüşme, kurumlar arası koordinasyon ve hizmetlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerle tamamlandı.

VALİ ELDİVAN’DAN KAYMAKAM YILDIRIM’A AHAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Emre Koç — Bölgesel Haberler Editörü
Editör: Zeynep Aydın