Ana Sayfa

Vezirköprü kanyon yolunda traktör kazası: 1 ölü, 3'ü çocuk 7 yaralı

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Murat Öztürk
Paylaş
Vezirköprü'de römorklu traktörün virajda devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı; yaralılar Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza detayları:

Olay, Samsun'un Vezirköprü ilçesi Türkmen Mahallesi kanyon yolu üzerinde gerçekleşti. Türkmen Mahallesi girişine doğru seyir halinde olan römork takılı traktör, virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi ve kaza meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, Fatma Coşar'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaralılar ve müdahale:

Kazada 3'ü çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralananlar İsmail Coşar, Eslem Nur Güler, Beyzanur Güler, Gülperi Coşar, Derya Coşar, Bekir Coşar ve Hülya Coşar olarak kaydedildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapıldıktan sonra ambulanslarla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Soruşturma:

Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Kaza nedenine ilişkin soruşturma ve olay yeri çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE TRAKTÖRÜN DEVRİLMESİ SONUCU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3’Ü ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI.

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Murat Öztürk