Ana Sayfa

Viranşehir'de aracın alev alışı istasyon çalışanlarının hızlı müdahalesiyle durduruldu

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Burcu Kaya
Paylaş
Viranşehir Emiroğlu Mahallesi'nde park halindeki araç aniden alev alınca, petrol istasyonu çalışanlarının hızlı müdahalesi olası facianın önüne geçti.

Viranşehir'de aracın alev alışı istasyon çalışanlarının hızlı müdahalesiyle durduruldu

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Emiroğlu Mahallesi'nde park halindeki bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden alev aldı. Olayı fark edenler ve yakınlardaki petrol istasyonu personeli durumu görür görmez müdahale etti.

Müdahale ve söndürme süreci:

Petrol istasyonu çalışanları, riski göze alarak hızla yangın tüplerine ulaşarak araca müdahale etti. Yapılan ilk müdahaleyle alevler araç tamamen sarmadan kontrol altına alındı ve yangının istasyona veya çevredeki diğer araçlara sıçraması engellendi.

Can kaybı, yaralanma ve inceleme:

Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı; soruşturma devam ediyor.

VİRANŞEHİR İLÇESİNDE PARK HALİNDEKİ BİR ARAÇ, HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE BİR ANDA ALEV ALDI

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Burcu Kaya