Yolda kalan sürücüyü trafik jandarması iterek güvenliğe taşıdı
Bolvadin çevre yolunda ekip müdahalesi
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, Bolvadin-Emirdağ karayolu üzerindeki çevre yolunda seyir halindeki bir otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalanarak yolda kaldı. Sürücünün güç durumda olduğu ve aracın trafiği tehlikeye düşürdüğü fark edildi.
Jandarmanın müdahalesi ve güvenlik önlemleri:
Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik jandarma ekipleri olay yerine intikal ederek ilk olarak yol güvenliğini sağladı. Ekipler, çevrede önlem alıp trafiği düzenledikten sonra arızalanan araca müdahale etti.
Aracın itilerek emniyetli alana taşınması:
Jandarma personeli, aracın trafiği tehlikeye düşürmeye devam etmemesi için otomobili iterek yol kenarındaki güvenli bir alana çekti. Bu duyarlı ve hızlı müdahale sayesinde olası bir kaza riski ortadan kaldırıldı ve yoldaki trafik kısa sürede normale döndü.
AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDE ARIZALANAN OTOMOBİL, TRAFİK JANDARMA EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE İTİLEREK GÜVENLİ BÖLGEYE ÇEKİLDİ.