Ana Sayfa

Yozgat'ta kaçakçılık operasyonunda 5 bin makaron ve etil alkol ele geçirildi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Yozgat ve Yerköy'de düzenlenen operasyonda 5 bin doldurulmuş makaron, sigara sarma makinesi ve 15 litre etil alkol ele geçirildi; üç kişi gözaltına alındı.

Yozgat'ta kaçakçılık operasyonunda 5 bin makaron ve etil alkol ele geçirildi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılıkla mücadele kapsamında kent merkezi ve Yerköy ilçesinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

operasyonun kapsamı:

Yapılan çalışmada polis, şüpheli adres ve araçlarda arama yaptı. Operasyon sonucunda üç kişi yakalandı; şüpheliler Ş.B., Ö.F., Y.B. olarak kaydedildi.

ele geçirilenler:

Aramalarda 5 bin doldurulmuş makaron, bir sigara sarma makinesi ve 15 litre etil alkol ele geçirildi. Bulunan ürünler delil olarak muhafaza altına alındı.

Yakalanan şüpheliler hakkında adli ve idari süreç işletildi; konu ile ilgili olarak yetkili birimlerce gerekli yasal işlemler başlatıldı.

YOZGAT’TA DÜZENLENEN OPERASYONDA MAKARON VE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ.-

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan