Ana Sayfa

Bakan Güler Afyonkarahisar’daki 17’nci Hava ve Füze Savunma Üs Komutanlığı’nı denetledi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Caner Şahin
Paylaş
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Afyonkarahisar’daki 17’nci Hava ve Füze Savunma Üs Komutanlığı’nı ziyaret ederek yerinde inceleme ve denetleme gerçekleştirdi.

Bakan Güler Afyonkarahisar’daki 17’nci Hava ve Füze Savunma Üs Komutanlığı’nı denetledi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Afyonkarahisar’da program kapsamında bulunan 17’nci Hava ve Füze Savunma Üs Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaret süresince inceleme ve denetlemelerde bulunuldu.

ziyaretin ayrıntıları:

Ziyarette bakanın komutanlıkta yürütülen faaliyetlere ilişkin yerinde gözlemler yaptığı ve inceleme ile denetim süreçlerini sürdürdüğü bildirildi. Görüşmeler ve kontroller kapsamında üs ortamı ve yürütülen faaliyetler değerlendirildi.

ziyaretin amacı ve önemi:

Bu tür denetimler, sahadaki hazırlık durumunun ve personel faaliyetlerinin takip edilmesi açısından önem taşıyor. Bakan Güler’in ziyareti, komutanlıktaki yürütülen çalışmalara doğrudan yönelik inceleme niteliği taşıdı ve askeri yapının işleyişine vurgu yaptı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, AFYONKARAHİSAR’DA BULUNAN 17’NCİ HAVA VE FÜZE SAVUNMA ÜS KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ.

Caner Şahin — Siyaset & Politika Editörü
Editör: Caner Şahin