Ana Sayfa

Beypazarı’da otomobil çarpışması sonrası üç kişi hastaneye kaldırıldı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Burcu Kaya
Paylaş
Ankara'nın Beypazarı ilçesi Fasıl Mahallesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada üç kişi hafif yaralandı; yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Beypazarı’da otomobil çarpışması sonrası üç kişi hastaneye kaldırıldı

Ankara'nın Beypazarı ilçesi Fasıl Mahallesi'nde meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

kaza yeri ve müdahale:

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

soruşturma ve durum:

Kazada can kaybı yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer kazanın nedenine ilişkin çalışmaları sürdürüyor.

ANKARA’DA BEYPAZARI’NDA İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI NEDENİYLE MEYDANA GELEN KAZADA 3 KİŞİ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI.

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Burcu Kaya