Ana Sayfa

Erzincanlı Hüseyin Uğurlu Alevi-Bektaşi cemevi danışma kuruluna seçildi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Cemal Korkmaz
Paylaş
Erzincanlı kanaat önderi Hüseyin Uğurlu, 2026/235 sayılı kararnameyle Alevi-Bektaşi Cemevi Danışma Kurulu'na seçildi ve Vali Aydoğdu'yu ziyaret etti.

Uğurlu'nun atanması ve ziyaret:

Erzincanlı kanaat önderi Hüseyin Uğurlu, 2026/235 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı Danışma Kurulu üyeliğine seçildi. Seçimin ardından Uğurlu, göreviyle ilgili bilgilendirme ve değerlendirme görüşmeleri yapmak üzere Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Vali Aydoğdu'nun değerlendirmesi:

Vali Aydoğdu, Uğurlu'yu yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek görevinin hayırlı olmasını diledi ve başarılar temennisinde bulundu. Ziyarette, Uğurlu'nun üstleneceği sorumluluklar ve yürütmeyi planladığı çalışmaların önemi üzerinde duruldu.

Görüşme sırasında, hem kurumlar arası iş birliği beklentileri hem de Danışma Kurulu'nun ortak çalışmalara katkısına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Uğurlu'nun yeni görevine ilişkin konuştukları, ilerleyen dönemde yapılacak çalışmalar için temelleri atmayı amaçlıyor.

ALEVİ-BEKTAŞİ KÜLTÜR VE CEMEVİ BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLEN ERZİNCANLI KANAAT ÖNDERİ HÜSEYİN UĞURLU, ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU’YU ZİYARET ETTİ

Cemal Korkmaz — Haberde İnsan Editörü
Editör: Cemal Korkmaz