Ana Sayfa

Kocaeli'de üç adreste eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: bin 12 hap ve 1 kilo esrar ele geçirildi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Murat Öztürk
Paylaş
Kocaeli jandarması Kartepe ve Gölcük'te 21-23 Eylül'de düzenlediği operasyonlarda 1 kilo 37 gram esrar, bin 12 hap ve çeşitli uyuşturucular ele geçirdi.

Kocaeli'de üç adreste eş zamanlı operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarıyla mücadele kapsamında 21-23 Eylül tarihlerinde Kartepe ve Gölcük ilçelerinde belirlenen üç adrese operasyon düzenledi.

operasyon ve bulgular:

Adreslerde yapılan aramalarda toplamda 1 kilo 37 gram kubar esrar, bin 12 adet uyuşturucu hap, 12 gram bonzai, 20 gram metamfetamin, 5 adet sentetik ecza ile 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Bulgular, jandarma ekiplerinin planlı takip ve istihbarata dayalı çalışmasının sonucunda ortaya çıktı.

şüpheliler ve adli işlem:

Olayla ilgili olarak belirlenen üç şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, konuya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini ve benzer suçlarla mücadele faaliyetlerinin sürdürüleceğini bildirdi.

KOCAELİ'DE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 1 KİLO 37 GRAM KUBAR ESRAR, BİN 12 CAPTAGON HAP, BONZAİ, METAMFETAMİN, SENTETİK ECZA VE 4 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ.

Murat Öztürk — Asayiş Editörü
Editör: Murat Öztürk