Okul bahçesinde lokma ile yeni eğitim yılına tatlı başlangıç
Okul bahçesinde tatlı karşılama
50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu öğretmenleri, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrenci ve velilere lokma ikramında bulundu. Etkinlik, okul bahçesinde düzenlendi ve katılımcıların ilgisini çekti.
amaç ve katılım:
Öğretmenler, lokma hayrını öğrenci ve velilerin ağızlarını tatlandırmak, hayırda bulunmak ve okulda birlik ile beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdi. Etkinliğe öğrenciler ile veliler ilgi gösterdi.
etkinlik atmosferi ve paylaşma:
Okul bahçesinde düzenlenen lokma hayrında öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya geldi; paylaşma ve dayanışma duygusu öne çıktı. Yeni eğitim-öğretim yılına renkli bir başlangıç yapan öğrenciler ikram edilen lokmalardan aldı ve etkinlik, samimi bir ortamın ardından sona erdi.
BOLU'DA 50. YIL İZZET BAYSAL ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISIYLA ÖĞRENCİ VE VELİLERE LOKMA İKRAMINDA BULUNDU.