Ana Sayfa

Okul girişlerinde güvenlik odağıyla trafik bilgilendirmesi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Cemal Korkmaz
Paylaş
Bozüyük'te Kaymakam Ahmet Naci Helvacı öncülüğünde drone ve KGYS destekli uygulamada 36 personel, 360 araç sürücüsü ile 415 öğrenci ve veli bilgilendirildi.

Bozüyük'te okul çevrelerinde bilgilendirme çalışması

Bozüyük Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma kapsamında ilçedeki okul önlerinde yayalara ve sürücülere trafik güvenliği konusunda bilgi verildi. Ekipler tarafından vatandaşlara trafik kurallarına ilişkin broşürler dağıtıldı.

uygulamanın kapsamı:

Denetimlerde drone ve KGYS destekli uygulamalar yapıldı. Toplam 36 personel görevlendirildi; sahada 360 araç sürücüsü ile 415 öğrenci ve veli bilgilendirildi.

amaç ve uyarılar:

Çalışmayla okul çevrelerinde trafik güvenliğine yönelik farkındalığın artırılması hedeflendi. Kaymakam Helvacı, "Öğrencilerimizin okullarına güvenli şekilde ulaşabilmeleri için okul çevrelerinde trafik güvenliğine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürücülerimizden özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde daha dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ediyoruz" dedi.

BİLECİK’TE OKUL ÖNLERİNDE YAYA VE SÜRÜCÜLERE TRAFİK BİLGİLENDİRMESİ

Cemal Korkmaz — Haberde İnsan Editörü
Editör: Cemal Korkmaz