Çorlu'da 'bomba gibiyim' diyen sürücünün rahatlığı tepki topladı

Tekirdağ Çorlu’da ehliyetsiz ve 1,00 promil üzerinde alkollü çıkan panelvan sürücüye ceza kesildi, araç çekildi; sürücü muhabire 'Bomba gibiyim' dedi.


Çorlu'da 'bomba gibiyim' diyen sürücünün rahatlığı tepki topladı

Çorlu'da 'bomba gibiyim' diyen sürücünün rahatlığı tepki topladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gece saatlerinde düzenlenen trafik denetiminde durdurulan bir panelvan sürücüsünün davranışları dikkat çekti. Çevirmede yapılan kontrolde sürücünün ehliyetsiz olduğu ve yapılan alkol testinde 1,00 promil üzerinde alkollü çıktığı belirlendi. Araç sürücüye ceza uygulanarak trafik men edildi ve çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü.

Denetim ve tespit:

Çorlu İlçe Trafik Büro Amirliği ekiplerinin Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiği denetimde, durdurulan panelvan üzerinde rutin alkol kontrolü yapıldı. Kontrol sonucunda sürücünün yasal sınırların üstünde alkollü olduğu tespit edildi ve bunun üzerine işlem başlatıldı. Olay yerinde düzenlenen tutanaklarla aracın trafikten men edilmesi kararı uygulandı.

Sürücünün tavrı ve işlemler:

Denetim sırasında muhabirin yönelttiği "geçmiş olsun, nasılsınız" sorusuna sürücü "Bomba gibiyim çok şükür" diye yanıt verdi. Sürücü, muhabire ayrıca "Evim hemen şurada, iki şişe içecek alayım dedim, hayatım kaydı. Canımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. Bu ifadeler ve sürücünün sakin tavrı çevredeki vatandaşların ve görevlilerin dikkatini çekti.

Alkollü araç kullanmaktan ve ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı sürücüye idari ceza uygulandı; araç geçici olarak yediemin otoparkına çekildi. Sürücü, yasal sınırların üzerinde alkollü olması sebebiyle ifadesi alınmak üzere polis tarafından karakola götürüldü.

Olay, denetimlerin trafik güvenliği ve kamu düzeni açısından sürdürüldüğünü bir kez daha hatırlattı; yetkililer benzer uygulamaların devam edeceğini bildirdi.

CEZA YEDİ, ARABASIZ KALDI, NEŞESİNİ BOZMADI "BOMBA GİBİYİM" DEDİ

CEZA YEDİ, ARABASIZ KALDI, NEŞESİNİ BOZMADI "BOMBA GİBİYİM" DEDİ

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!