Demirci'de hizmet ve birlik vurgusu: Veysel Çınar MHP ilçe başkanı seçildi

MHP Demirci 15. Olağan Kongresi'nde tek listeyle seçilen emekli öğretmen Veysel Çınar ilçe başkanı oldu; kongreye ilçe ve il yöneticileri yoğun katılım gösterdi.


Demirci'de hizmet ve birlik vurgusu: Veysel Çınar MHP ilçe başkanı seçildi

MHP Demirci 15. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Demirci İlçe Başkanlığının 15. Olağan Kongresi, Demirci Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda yoğun bir katılımla tamamlandı. Tek listeyle yapılan seçim sonucunda, Belediye Meclis Üyesi ve emekli öğretmen Veysel Çınar ilçe başkanlığına seçildi.

Kongre süreci ve katılımcılar:

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığını MHP MYK Üyesi Ali Uçak üstlendi. Kongreye; MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, MHP Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe, parti mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açık oylama usulüyle gerçekleştirilen seçim protokolünün tamamlanmasının ardından Veysel Çınar ilçe başkanlığı görevini resmen devraldı.

Konuşmalar, hedefler ve teşekkürler:

MHP MYK Üyesi Ali Uçak görevi devreden yönetime teşekkür ederek yeni yönetime başarı diledi ve partinin siyaset anlayışını, 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' sözleriyle özetledi. Uçak, bu anlayışın MHP'nin siyaset ahlakını yansıttığını vurguladı.

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş konuşmasında partinin önündeki genel ve yerel seçim hedeflerine dikkat çekti. Savaş, 2028 genel seçimlerine ilişkin hedeflere kilitlenilmesi gerektiğini belirtirken, 2029 Mart yerel seçimleri için de Demirci'nin başarılı belediyecilik örneğiyle öne çıktığını ifade etti ve Cumhur İttifakı'nın 17 ilçede tekrar birlik içinde olması beklentisini paylaştı. Konuşmasında Recep Tayyip Erdoğan ismine atıf yapıldı.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara ise birlik ve beraberlik mesajı vererek eski ilçe başkanı Ümit Kanyılmaz'a hizmetleri için teşekkür etti ve yeni başkan Veysel Çınar'a başarı diledi.

Kongre sonunda, partiye katkı ve hizmetlerinden dolayı Ümit Kanyılmaz'a MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş ve Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara tarafından teşekkür plaketi verildi. Açık oylama ile seçilen Veysel Çınar yeni ilçe başkanı olarak partinin yerel kadrolarında göreve başladı.

Etkinlikte öne çıkan temalar birlik, hizmet vurgusu ve yaklaşan seçim hedefleri olurken, katılımcılar arasında il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra çok sayıda partili yer aldı. Yeni yönetimin döneminde Demirci'de sürdürülecek çalışmalara işaret edildi ve birlik mesajı tekrarlandı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) DEMİRCİ İLÇE BAŞKANLIĞININ 15. OLAĞAN KONGRESİ YOĞUN BİR...

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) DEMİRCİ İLÇE BAŞKANLIĞININ 15. OLAĞAN KONGRESİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TEK LİSTE İLE GİDİLEN SEÇİMDE MHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VE EMEKLİ ÖĞRETMEN VEYSEL ÇINAR, İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ.

Merve Çelik

Merve Çelik

Politika & Dijital Medya Editörü

Dijital medya haberciliği deneyimiyle güncel siyasi söylemleri ve canlı yayın akışlarını derleyip yayına hazırlıyor.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!