Tuzla'da toprak altında kalan işçinin kurtarılması sürüyor

Tuzla Tepeören Mahallesi Gülsultan Sokak'ta toprak altında kalan işçinin çıkarılması için polis, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi çalışma yürütüyor.


Tuzla'da toprak altında kalan işçinin kurtarılması sürüyor

olay yeri ve ilk müdahale:

Olay, Tuzla ilçesine bağlı Tepeören Mahallesi Gülsultan Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir işçi henüz bilinmeyen sebeple toprak altında kaldı.

İhbarın ardından bölgeye polis, sağlık ekipleri ile çevre ilçelerden gönderilen çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerine intikal ederek kurtarma çalışmalarına başladı.

kurtarma çalışmasının seyri:

Ekipler, toprak altında kalan işçinin güvenli şekilde çıkarılması için çalışma yürütüyor. Yapılan müdahalede işçinin vücudunun yarısı toprağın dışında olduğu bildirildi.

Kurtarma faaliyetleri sahada devam ederken, ekiplerin önceliği olayın büyümesini önlemek ve işçiyi en kısa sürede güvenli şekilde zeminden çıkarmak oldu. Olayla ilgili soruşturma ve ayrıntılı tespit çalışmaları sürüyor.

Tuzla'da bir işçi toprak altında kaldı

Tuzla'da bir işçi toprak altında kaldı

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!