Entübe hasta için helikopter ambulansla Erzurum'a sevk gerçekleştirildi

Van'ın Erciş ilçesinde rahatsızlanan 77 yaşındaki entübe ve inme hemorajili hasta, ileri tetkik ve tedavi için helikopter ambulansla Erzurum Şehir Hastanesine nakledildi.


Entübe hasta için helikopter ambulansla Erzurum'a sevk gerçekleştirildi

havayolu ile sevk kararı:

Erciş Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 77 yaşındaki K.Z., sağlık durumunda görülen ağırlaşma üzerine entübe ve inme hemoraji tanısıyla üst basamak merkezde ileri tetkik ve tedavi gereksinimi nedeniyle sevk edilmeye karar verildi.

helikopter ambulansla nakil:

Kararın ardından bölgeye sevk edilen helikopter ambulans (hava ambulansı) ile hasta, Erciş'ten alınarak Erzurum Şehir Hastanesi'ne ulaştırıldı. Nakil sırasında hastanın entübe olduğu bildirildi.

Hasta, naklin ardından ilgili hastanede tedavi ve takip altına alındı.

VAN'IN ERCİŞ İLÇESİNDE RAHATSIZLANAN 77 YAŞINDAKİ ENTÜBE VE İNME HEMORAJİ TANILI HASTA, İLERİ...

VAN'IN ERCİŞ İLÇESİNDE RAHATSIZLANAN 77 YAŞINDAKİ ENTÜBE VE İNME HEMORAJİ TANILI HASTA, İLERİ TEDAVİ İÇİN HELİKOPTER AMBULANSLA ERZURUM ŞEHİR HASTANESİNE SEVK EDİLDİ.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!