Darende'de devrilen telefon direkleri ve suya düşen kablolar güvenliği tehdit ediyor
Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Nadir Mahallesi, Nadir Köprüsü yakınında yaşanan olayda bazı telefon direkleri devrildi. Direklerin kopan kabloları ise akarsuya düşerek bölgeden geçenlerin ve mahalle sakinlerinin endişesine neden oldu.
Vatandaşlar, görüntülerin muhtemel bir kaza için risk oluşturduğunu belirterek tedirginlik yaşadıklarını söyledi. Bölgeden geçenlerin söz konusu bölümde dikkatli geçtiği, mahalle sakinlerinin ise olası tehlikeleri uzun süredir gündeme getirdiği ifade edildi.
Sorunun oluşturduğu riskler:
Devrilen direkler ve su içindeki kablolar, can güvenliği açısından risk teşkil ediyor. Sökülmüş veya kopmuş malzeme hem yaya hem araç trafiği için engel oluştururken, akarsuya düşen kabloların akıntıyla taşınması ve daha geniş bir alanda tehlike yaratması olası görülüyor.
Mahallelinin talepleri ve beklentiler:
Mahalle sakinleri, yetkililerden bölgeye gelip durum tespiti yapmalarını ve kısa sürede gerekli bakım ve onarım çalışmalarını başlatmalarını talep ediyor. Vatandaşlar, devrilen direklerin kaldırılması, kabloların güvenli hale getirilmesi ve benzer olayların tekrarlanmaması için önlem alınmasını istiyor.
Yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmezken, mahalle halkı güvenlik endişelerini dile getirip hızlı bir müdahale bekliyor.

DARENDE İLÇESİNDE DEVRİLEN TELEFON DİREKLERİ İLE SU İÇERİSİNDE BULUNAN KABLOLAR TEHLİKE OLUŞTURURKEN, MAHALLE SAKİNLERİ YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYOR.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!