olay yeri ve yangının seyri:
Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde, plakası 10 H 0275 olan kamyonun kupa kısmından duman ve alevlerin yükseldiği görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.
itfaiye müdahalesi ve hasar tespiti:
Ekipler kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Müdahale sırasında görev yapan ekip sayısı 6 personel olup, bölgeye sevk edilen 2 itfaiye aracı ile söndürme ve soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda yangın tamamen söndürüldü ve kamyonun ağır hasar alarak kullanılamaz duruma geldiği tespit edildi.
inceleme başlatıldı:
Yangının kesin çıkış nedenine ilişkin olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının nedenine dair teknik incelemenin tamamlanmasının ardından detayların paylaşılacağını bildirdi.

GÖNEN'DE ALEVLERE TESLİM OLAN KAMYON KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!