İskenderun'da tır lastiğinden yükselen alevler itfaiye müdahalesiyle söndürüldü

İskenderun - Payas yolunda seyir halindeki tırın lastiğinden alevler yükseldi; itfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.


İskenderun'da tır lastiğinden yükselen alevler itfaiye müdahalesiyle söndürüldü

olay yeri ve yangının seyri:

Hatay'da, seyir halinde olan bir tırın lastiğinden alevler yükseldi. Olay İskenderun - Payas yolu, Yunus Emre Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Sürücünün ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye müdahale ekipleri yönlendirildi.

müdahale ve soğutma çalışmaları:

Bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri alevlere hızlı müdahale ederek yangının büyümesini önledi. Yangın kontrol altına alındıktan sonra kapsamlı bir soğutma çalışması gerçekleştirildi ve alevlerin yeniden tutuşmasının önüne geçildi.

Olay kısa sürede kontrol altına alındığı için yangının çevreye sıçramasının önlendiği bildirildi. Yetkililer, benzer olaylara karşı sürücülerin araç bakımlarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

HATAY’DA SEYİR HALİNDEYKEN LASTİĞİNDEN ALEVLER YÜKSELEN TIRDAKİ YANGIN BÜYÜMEDEN...

HATAY’DA SEYİR HALİNDEYKEN LASTİĞİNDEN ALEVLER YÜKSELEN TIRDAKİ YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!