DOLAR
42,7 -0,1%
EURO
50,07 0,09%
ALTIN
5.952,94 -0,58%
BITCOIN
3.707.451,37 0,95%

AJet'in Şam Uçuşları Başlıyor: Biletler Satışta

AJet, Ankara ve İstanbul'dan Şam seferlerine biletleri satışa sundu. İlk uçuşlar 21 ve 22 Nisan'da gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 29.03.2025 13:55
Güncelleme Tarihi: 29.03.2025 13:55

AJet'in Şam Uçuşları Başlıyor: Biletler Satışta

AJet'in Şam Uçuşları için Biletler Satışa Çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJet'in Sabiha Gökçen Havalimanı-Şam seferlerinin 21 Nisan'da, Ankara-Şam uçuşlarının ise 22 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, yazılı açıklamasında AJet'in Ankara Esenboğa ve Sabiha Gökçen Havalimanları'ndan gerçekleştireceği Şam seferleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, İstanbul-Şam uçuşlarının 23 Ocak'ta başlamasıyla Suriye'nin, dünya ile bağlantısını sağladığını da vurguladı.

Bilet Satışları Başladı

Uraloğlu, bu seferler için biletlerin satışa çıktığını belirterek, şu bilgileri paylaştı:

  • Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ilk sefer 21 Nisan'da gerçekleştirilecek ve uçuşlar pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri yapılacak.
  • Ankara-Şam uçuşları ise 22 Nisan'dan itibaren haftada 3 sefer düzenlenecek; sefer günleri salı, perşembe ve pazar olacak.

AJet, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan haftada 4, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan ise haftada 3 sefer ile Şam'a karşılıklı uçuşlar gerçekleştirecek. Ayrıca, ilerleyen dönemde talebe göre sefer sayılarını artırma hedefinde olduklarını da sözlerine ekledi.