Erzin’de çöplük yangını itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Hatay'ın Erzin ilçesi Gökdere Mahallesi'ndeki çöplükte çıkan yangın, OGM ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.


Erzin’de çöplük yangını itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Olayın gelişimi:

Hatay'ın Erzin ilçesi Gökdere Mahallesi'nde bir çöplük alanında yangın çıktı. İhbarın ulaşmasının ardından bölgeye müdahale için ekipler sevk edildi.

Müdahale ve kontrol çalışmaları:

Bölgeye intikal eden OGM ve itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale etti. Ekiplerin zamanında ve koordineli çalışması sayesinde alevler çevreye yayılmadan kontrol altına alındı.

Yangının söndürülmesi sırasında yapılan çalışmalar, yangının büyümesini önleyerek çevredeki alanların zarar görmesini engelledi.

Soğutma ve son durum:

Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler bölgede soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yapılan müdahale ile yangının yeniden alevlenme riski azaltıldı ve durum kontrol altında tutuldu.

ERZİN’DE ÇÖPLÜK ALANINDA ÇIKAN YANGIN, OGM VE İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA...

ERZİN’DE ÇÖPLÜK ALANINDA ÇIKAN YANGIN, OGM VE İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINIRKEN BÖLGEDE SOĞUTMA ÇALIŞMASI YAPILDI.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!