Olayın detayları:
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Yücelen Mahallesi'nde, yol verme meselesi yüzünden iki araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından 63 AGS 295 plakalı araçtan seyir halindeyken av tüfeğiyle ateş açıldı.
Açılan ateş sonucu, diğer araçta bulunan M.A.S. (40) ile kızı İ.S.S. (11) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından tedavi altına alındı.
Soruşturma ve operasyon:
İhbar üzerine bölgeye gelen güvenlik güçleri çalışma başlattı. Şüpheli aracı durduran ekipler, Karakeçi Mahallesi Keskin Sokak'ta durdurulan araçta bulunan İ.C. (26)'yı gözaltına aldı.
Gözaltılar ve hukuki süreç:
Olayda İ.C. ile birlikte oldukları belirlenen üç şüphelinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

ŞANLIURFA'NIN SİVEREK İLÇESİNDE İKİ SÜRÜCÜ ARASINDA YAŞANAN YOL VERME TARTIŞMASININ ARDINDAN AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇILMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!