Yeni jandarma komutanı Topçu'dan orman yangını uyarısı

Burhaniye jandarma komutanı Üsteğmen Mustafa Topçu göreve başladı; yangın söndürme çalışmalarına katıldı ve vatandaşları orman yangınlarına karşı uyardı.


Yeni jandarma komutanı Topçu'dan orman yangını uyarısı

Yeni jandarma komutanı göreve başladı:

Burhaniye ilçesinde, Yarbay Ünal Bayhan’ın Erzurum’a atanmasıyla boşalan Jandarma Komutanlığına atanan Üsteğmen Mustafa Topçu görevine başladı. Topçu, Ayvalık’ın Altınova Karakol Komutanlığından ilçeye geldi ve görevi devralmasının ardından çalışmalarına başladı.

Yangına müdahale ve saha çalışması:

Göreve başlar başlamaz Burhaniye ve Gömeç köylerini etkileyen yangında söndürme çalışmalarına katılan Topçu, sahadaki müdahaleleri yerinde takip etti. İlçede güvenlik ve asayişin iyi olduğunu belirten komutan, işe öncelikle yöreyi tanıyarak başladığını ifade etti.

Topçu, yangınlar sırasında muhtarlar ve vatandaşların büyük gayret gösterdiğini vurguladı ve söndürme çalışmalarında yerel desteğin önemine dikkat çekti.

Vatandaşlara çağrı:

Yörede yangın riskinin devam ettiğini kaydeden Topçu, halkı orman yangınları konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Komutan, vatandaşlardan tedbirli olmalarını ve olağan dışı durumları jandarmaya bildirmelerini istedi.

MUSTAFA TOPÇU

MUSTAFA TOPÇU

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!