yangının çıkışı ve yayılışı:
Yangın, Çanakkale'nin Ezine ilçesi Gökçebayır mevkiinde saat 19.20 sıralarında otluk alanda başladı. Rüzgârın etkisiyle alevler kısa sürede yakındaki ormanlık alana sıçradı ve hızlı bir şekilde yayıldı.
müdahale ve kontrol altına alma:
İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Ekiplerin yoğun ve koordineli müdahalesi sonucu yangın, saat 23.50 sıralarında kontrol altına alındı.
Olay yerinde halen soğutma çalışmaları sürüyor; ekipler, alevlerin yeniden tutuşmasını önlemek için lokal söndürme ve soğutma faaliyetlerini sürdürüyor. Yetkililer, bölgedeki güvenlik ve soğutma çalışmalarına devam edildiğini bildiriyor.

ÇANAKKALE'NİN EZİNE İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİN YOĞUN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!