Hatay’da Akrobatik Motosiklet: Çocuk Sürücüye 50 bin 839 TL Ceza

Hatay Kırıkhan'da akrobatik hareketler yapıp görüntü paylaşan çocuk sürücü M.K.'ye, ehliyetsizlik, akrobasi ve kasksızlıktan toplam 50 bin 839 TL ceza uygulandı.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 09:04
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 09:08

Hatay’da Akrobatik Motosiklet: Çocuk Sürücüye 50 bin 839 TL Ceza

Hatay’da Akrobatik Motosiklet: Çocuk Sürücüye 50 bin 839 TL Ceza

Kırıkhan çevreyolunda sosyal medyada paylaşılan tehlikeli sürüşe polis müdahalesi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi çevreyolu yeni mezarlık mevkiinde motosikleti üzerine yatarak kullanan M.K. adlı şahıs, yaptığı akrobatik hareketleri sosyal medyada paylaştı.

Görüntüler kısa sürede polis ekiplerinin dikkatini çekti ve şahıs kısa sürede tespit edildi. Yapılan kontrollerde sürücünün çocuk olduğu ve ehliyetsiz bulunduğu belirlendi.

Polis ekipleri tarafından şahsa; ehliyetsiz araç kullanmaktan, akrobasi hareketlerinden ve kask takmamaktan olmak üzere toplam 50 bin 839 TL idari para cezası uygulandı.

Motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, şahıs hakkında ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.

HATAY’DA ÜZERİNE YATTIĞI MOTOSİKLETLE ŞOV YAPARAK CANINI HİÇE SAYAN VE O ANLARI SOSYAL MEDYADA...

HATAY’DA ÜZERİNE YATTIĞI MOTOSİKLETLE ŞOV YAPARAK CANINI HİÇE SAYAN VE O ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞAN ÇOCUK SÜRÜCÜYE 50 BİN TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.

HATAY’DA ÜZERİNE YATTIĞI MOTOSİKLETLE ŞOV YAPARAK CANINI HİÇE SAYAN VE O ANLARI SOSYAL MEDYADA...

Yazar
EDİTÖR

Uğur Batmaz

4 yıllık deneyimli. Teknik SEO bilgisi yüksektir. Gece trafiğinin düşmemesi için eski içerikleri günceller, evergreen (ölümsüz) içerikler üretir ve sabah bültenlerini hazırlar.