Sinop Üniversitesi'nde Uluslararası Öğrenciler Gönüllü Rehberlerle Tanıştı
Uyum sürecini kolaylaştıracak rehberlik programı yoğun ilgi gördü
Sinop’ta Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından düzenlenen etkinlikte, uluslararası öğrenciler ile onlara destek olmak üzere belirlenen gönüllü rehber öğrenciler bir araya geldi.
Programa Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rıza Bayrak ve Prof. Dr. Sabri Bilgin ile Genel Sekreter Şenol Metin katıldı.
Ayrıca etkinlikte TÖMER ve Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden akademik ve idari personel de hazır bulundu.
Buluşmada, uluslararası öğrencilerin öğrenim hayatı boyunca destek alabilecekleri, Sinop’a uyum ve alışma süreçlerini kolaylaştıracak gönüllü rehber öğrenciler ile tanışmaları sağlandı.
SİNOP ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İLE ONLAR İÇİN BELİRLENEN GÖNÜLLÜ REHBER ÖĞRENCİLER BİR ARAYA GELDİ.