Bolu'da Orman Ürünleri Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
Bolu'nun Mengen ilçesinde bulunan orman ürünleri işleme fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın, Beşler Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebeple başladı.
İhbar üzerine bölgeye, il merkezi ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Fabrikadan yükselen yoğun duman ve alevler, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı ve bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı.
Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Vali Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fabrikada laminat ve werzalit üretimi yapıldığını ifade etti. Yangının başladığı yerin yaklaşık 250 dönüm olduklarını vurgulayan Vali Aydın, 15 bin metrekare kapalı alana sahip üretim yerinde çatı yangını şeklinde başladığını belirtti. Yangın saat 12.50 civarında ilk ihbar ile ortaya çıktı. Vali Aydın, olayla ilgili, "Şu aşamada herhangi bir vatandaşımızın can kaybı ya da yaralanması söz konusu değil," dedi.
Bolu'nun Mengen ilçesinde orman ürünleri işleme fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde orman ürünleri işleme fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.