Niğde Ömer Halisdemir Hastanesi'nde Ameliyathane Yangını Kontrol Altında

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasındaki ameliyathane bölümünde çıkan elektrik kaynaklı yangın hızlı müdahale ile söndürüldü, can kaybı yok.

Yayın Tarihi: 29.11.2025 10:51
Güncelleme Tarihi: 29.11.2025 10:51

Niğde Ömer Halisdemir Hastanesi'nde Ameliyathane Yangını Kontrol Altında

Niğde Ömer Halisdemir Hastanesi'nde Ameliyathane Yangını Kontrol Altında

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni ek binasının ameliyathane bölümünde çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.

Olay ve müdahale

Edinilen bilgiye göre, ameliyathane bölümündeki iklimlendirme ünitesinde elektrik kaynaklı küçük çaplı bir yangın meydana geldi. Olayın hemen ardından hastane ekipleri ve itfaiye kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve tamamen söndürdü.

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, herhangi bir hasta ya da personelin olumsuz etkilenmediği belirtildi. Açıklamada ayrıca hastanenin kesintisiz ve aktif şekilde hizmet vermeye devam ettiği ve herhangi bir aksaklık ya da riskli durumun bulunmadığı vurgulandı.

Yetkililerin açıklaması

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor imzalı duyuruda, çıkan yangına kısa sürede müdahale edildiği ve endişe edilecek bir durum olmadığı ifade edildi.

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN YENİ EK BİNA AMELİYATHANE BÖLÜMÜNDE KÜÇÜK...

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN YENİ EK BİNA AMELİYATHANE BÖLÜMÜNDE KÜÇÜK ÇAPLI BİR YANGIN MEYDANA GELDİ.