Palandöken Karla Kaplandı: Erzurum'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Erzurum'da kısa süreli kar yağışı Palandöken'i beyaza bürüdü; belediye ekipleri pist hazırlıklarına devam ediyor. En düşük sıcaklıklar -8.3 ve -8.1.

Yayın Tarihi: 02.12.2025 10:39
Güncelleme Tarihi: 02.12.2025 10:39

Palandöken Karla Kaplandı: Erzurum'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Palandöken beyaz örtüsüne büründü

Ülkemizin önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken'de yeni sezon hazırlıkları sürerken, Erzurum'da dün gece etkili olan kısa süreli kar yağışı dağın beyaz örtüsünü yeniledi.

Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar soluğu Palandöken'de aldı; bazıları kar topu oynayarak anın tadını çıkardı. Ekipler ise pist ve altyapı çalışmalarını hızlandırdı.

Belediyeden açıklama

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200 tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Beklenen özelse, beklemek güzeldir. Mutluluğumuzun kaynağı geldi. Ekiplerimiz gece gündüz çalışmalara devam ediyor. Sahadaki tüm ekiplerimiz sabaha kadar çalışmaktadır. Sezon henüz açılmadı. Sizler için en güvenli ve keyifli pistler hazırladıktan sonra açılışımızı yapacağız".

Sıcaklık verileri

Dün gece Erzurum’da en düşük sıcaklık Palandöken Doğu Anadolu Gözlemevinde -8.3 ve İspir Ulutaş'ta -8.1 olarak ölçüldü.

ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ KAYAK MERKEZLERİNDEN BİRİSİ OLAN PALANDÖKEN’DE BİR YANDAN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI...

ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ KAYAK MERKEZLERİNDEN BİRİSİ OLAN PALANDÖKEN’DE BİR YANDAN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRERKEN BİR YANDA KAR YAĞIŞI İLE DAĞ BEYAZ BÜRÜNMEYE BAŞLADI.

ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ KAYAK MERKEZLERİNDEN BİRİSİ OLAN PALANDÖKEN’DE BİR YANDAN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI...