
Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu
Samsun'un Bafra ilçesinde, 1 kilo 205 gram sentetik uyuşturucu ile yakalanan bir kadın tutuklandı. Olay, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin dikkatli çalışması sonucunda gerçekleşti.
Şüphe Üzerine Durduruldu
Başka bir ilden Bafra'ya gelen F.Ö. (66), şüphe üzerine İshaklı Mahallesi'nde durduruldu. Yapılan üst aramasında, kadının üzerinde 1 kilo 205 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Uyuşturucu Ticareti ile İlgili Deliller Bulundu
Şüphelinin Bafra'daki ikametinde gerçekleştirilen aramalarda, uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 3 hassas terazi bulundu. Bu bulgular, olayın ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.
Adli Süreç Başladı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.Ö., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Bu gelişme, Samsun'da uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam ettiğini gösteriyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde üzerinde 1 kilo 205 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen kadın tutuklandı.