Sarıkamış'ta Kış Tedbirleri Toplantısı — Aslantatar: Ekipler 7/24 Hazır

Sarıkamış'ta Kaymakam Enis Aslantatar başkanlığında yapılan kış tedbirleri toplantısında karla mücadele, ulaşım, altyapı ve denetim planları ele alındı; ekipler 7/24 hazır olacak.

Yayın Tarihi: 20.11.2025 12:40
Güncelleme Tarihi: 20.11.2025 12:40

Sarıkamış'ta Kış Tedbirleri Toplantısı — Aslantatar: Ekipler 7/24 Hazır

Sarıkamış'ta Kış Tedbirleri Toplantısı

Sarıkamış’ta yaklaşan kış mevsimi öncesi alınacak önlemler, Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya Kaymakam Enis Aslantatar başkanlık etti; ilçe protokolü, kurum amirleri ve ilgili birim temsilcileri hazır bulundu.

Toplantıda Ele Alınan Konular

Görüşmelerde özellikle yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma gibi olumsuz kış koşullarına karşı yürütülecek çalışmalar detaylandırıldı. Karla mücadele ekiplerinin hazır duruma getirilmesi, okul servisleri ve toplu taşıma araçlarının denetimlerinin artırılması, kırsal bölgelerdeki yolların ulaşım planlaması ve elektrik ile altyapı hizmetlerinde yaşanabilecek olası aksaklıklara karşı koordinasyon öncelikli konular arasında yer aldı.

Kaymakam Aslantatar'ın Vurgusu

Kaymakam Enis Aslantatar, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek kış boyunca vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerin 7/24 hazır olacağını belirtti. Toplantı, ilgili kurumlara görev ve sorumlulukların hatırlatılması ve uygulama planlarının gözden geçirilmesiyle sonlandırıldı.

SARIKAMIŞ’TA KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI(KARS-İHA)

SARIKAMIŞ’TA KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI(KARS-İHA)

SARIKAMIŞ’TA KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI(KARS-İHA)