Adıyaman'da sokakta yığılıp kalan kişi vatandaşların yardımıyla kaldırıldı

Adıyaman Yeni Mahalle'de kimliği belirsiz bir kişi, iddialara göre madde etkisiyle sokakta yığılıp kaldı; vatandaşların müdahalesiyle kaldırıldı.


Adıyaman'da sokakta yığılıp kalan kişi vatandaşların yardımıyla kaldırıldı

Adıyaman merkezde sokakta yığılıp kalan kişi vatandaşların yardımıyla taşındı

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Yeni Mahalle Fevzi Çakmak Ortaokulu yakınlarında kimliği belirsiz bir şahıs sokak ortasına yığılıp kaldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek müdahale etti.

Olayın gelişimi:

Şahsın kullandığı maddenin etkisiyle yere yığıldığı iddia edildi. Görgü tanımları, kişinin dakikalarca sokak ortasında hareketsiz beklediğini gösteriyor; çevredekiler durumu görünce yardıma koştu ve şahsı yoldan kaldırdı.

Sonrası:

Vatandaşların müdahalesinin ardından kişi bir süre sokak kenarında bekletildi. Kısa süre sonra kendine geldiği görülen şahıs, bulunduğu yerden ayrıldı. Olayla ilgili resmi bir açıklama veya müdahale bilgisi paylaşılmadı.

ADIYAMAN’DA, KULLANDIĞI MADDENİN ETKİSİNDE KALAN BİR ŞAHIS SOKAK ORTASINA YIĞILIP KALDI.

ADIYAMAN’DA, KULLANDIĞI MADDENİN ETKİSİNDE KALAN BİR ŞAHIS SOKAK ORTASINA YIĞILIP KALDI.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!