Başkan Balaban YEGEM'de öğrencilerle yeni eğitim yılını karşıladı
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren YEGEM (Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi)'ni ziyaret etti. Balaban, yeni eğitim döneminin öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.
ziyarette sohbet ve sınıf turları:
Başkan Balaban, merkezdeki sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve onlarla sohbet etti. Öğrencilerin eğitim hedeflerini ve beklentilerini dinleyen Balaban, ders başarısının önemine vurgu yapıp gençlere motivasyon verdi.
öğretmenlere teşekkür ve belediyenin eğitim vurgusu:
Ziyarette ayrıca öğretmenlerle görüşen Balaban, yeni eğitim öğretim yılı için kolaylıklar dileyip özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Yunusemre Belediyesi olarak gençlerin eğitimine katkı sunmanın öncelikli hedefler arasında olduğunu belirtti ve desteklerin devam edeceğini ifade etti.
Görüşme, Balaban'ın öğrencilere başarı dileklerini iletmesi ve eğitim camiasına teşekkür ederek yeni döneme ilişkin temennilerini yinelemesiyle sona erdi.

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, 2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISIYLA YUNUSEMRE BELEDİYESİ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN YEGEM’İ ZİYARET EDEREK, YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!