Keşan'da apartman bahçesinde silahlı saldırı
Edirne'nin Keşan ilçesi Yeni Mahalle Belkoop mevkiinde bir apartman bahçesinde, aralarında daha önce husumet bulunduğu iddia edilen komşular arasında çıkan tartışma büyüdü. Tartışmanın ardından emekli polis olduğu belirtilen M.K., evine giderek tabancasını aldı ve yeniden olay yerine döndü.
olayın gelişimi:
İddialara göre M.K., tartıştığı A.K., eşi İ.K. ve çocukları C.K.'ye ateş açtı. Olayı gören komşuların ihbarı üzerine Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede adrese sevk edildi.
Polis ekipleri, M.K.'nın ateş ettiğini görünce kavgayı sonlandırmak amacıyla havaya uyarı ateşi açtı. Bu müdahale sırasında da olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
müdahale ve soruşturma:
Silahla yaralanan A.K., İ.K. ve C.K., ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan A.K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Olayın ardından emekli polis M.K., tabancasıyla birlikte ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet güçleri olay yerinde inceleme yaparken, soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdüğü belirtildi.
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alınmakta ve olayın nedenlerine ilişkin araştırma devam etmektedir.

Edirne'de komşular arasında çıkan tartışmada emekli polis 3 kişiyi tabancayla vurdu
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!