DOLAR
43,02 -0,16%
EURO
50,45 0,31%
ALTIN
6.076,98 -1,87%
BITCOIN
3.852.213,92 -1,45%

Afyonkarahisar'da Hava Eksi 13°C'ye Düştü: Okullar 1 Gün Tatil

Afyonkarahisar'da sıcaklıklar eksi 13 dereceye kadar düştü; okullar bir gün tatil edildi, şelaleler ve su kaynakları dondu, soğuk hava hafta sonu da sürecek.

Yayın Tarihi: 02.01.2026 12:29
Güncelleme Tarihi: 02.01.2026 12:31

Afyonkarahisar'da Hava Eksi 13°C'ye Düştü: Okullar 1 Gün Tatil

Afyonkarahisar buz kesti: Sıcaklıklar eksi 13 dereceye kadar düştü

Okullar tatil, su kaynakları dondu

Hava sıcaklıklarının eksi 13 derecelere kadar düştüğü Afyonkarahisar'da, olumsuz hava şartları hayatı olumsuz etkiledi.

Kentteki yoğun soğuk nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Yaklaşık bir haftadır devam eden soğuk hava dalgası nedeniyle şelaleler, çaylar, dereler ve süs havuzları dondu.

Soğuk havalar kent yaşamını da kısıtladı; sokaklar ve caddeler boş kalırken vatandaşların zaruri olmadıkça dışarıya çıkmadıkları gözlendi.

Meteorolojiden alınan son verilere göre, soğuk havanın etkisinin hafta sonu da süreceği belirtildi.

HAVA SICAKLIKLARININ EKSİ 13 DERECELERE KADAR DÜŞTÜĞÜ VE OKULLARIN BİR GÜN TATİL EDİLDİĞİ...

HAVA SICAKLIKLARININ EKSİ 13 DERECELERE KADAR DÜŞTÜĞÜ VE OKULLARIN BİR GÜN TATİL EDİLDİĞİ AFYONKARAHİSAR DEYİM YERİNDEYSE BUZ KESTİ

HAVA SICAKLIKLARININ EKSİ 13 DERECELERE KADAR DÜŞTÜĞÜ VE OKULLARIN BİR GÜN TATİL EDİLDİĞİ...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Ateş

8 yıldır bölge haberciliği yapıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki gelişmeleri yerinden bildiriyor. Yerel kaynakları güçlü, teyit mekanizmasını titizlikle işleten deneyimli bir gazeteci.