Erzurum’da 48 Göçmen ve 4 Organizatör Yakalandı

Erzurum’da düzenlenen operasyonlarda 48 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı; şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 11:10
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 11:11

Erzurum’da 48 Göçmen ve 4 Organizatör Yakalandı

Erzurum’da 48 Göçmen ve 4 Organizatör Yakalandı

Erzurum’da gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 48 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı.

Operasyon ve yakalamalar

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü; İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü-Önleyici Ekipler Amirliği ile ortak yapılan çalışmalarda şüpheli A.A. ve A.B.M.’nin göçmen kaçakçılığı faaliyetlerinde bulunduğu belirlendi.

Tespit edilen metruk bir yapıya düzenlenen operasyonda 7 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan organizatörler A.A. ve A.B.M., sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Başka bir adreste yapılan operasyonda ise 41 düzensiz göçmen yakalandı. Bu adresteki organizatörler S.G. ve N.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yetkili açıklaması

Yapılan açıklamada, göçmen kaçakçılığının takibine ve men edilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA 48 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 4 ORGANİZATÖR...

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA 48 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 4 ORGANİZATÖR ŞAHIS YAKALANDI.

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA 48 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 4 ORGANİZATÖR...

Yazar
EDİTÖR

Burak Çelik

3 yıllık deneyime sahip, yeni nesil bir editör. Akdeniz bölgesi, turizm sektörü ve orman yangınları gibi kriz anlarında saha tecrübesi yüksek. Hızlı içerik girişi ve canlı blog yönetiminde yetenekli.