Yozgat'ta DEAŞ Şüphelisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube ekipleri, Irak uyruklu ve DEAŞ içinde militan olduğu belirlenen şahsı yakalayıp tutukladı.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 13:09

Yozgat'ta DEAŞ Şüphelisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Yozgat'ta DEAŞ şüphelisi jandarma operasyonuyla yakalandı

Operasyon ve gözaltı detayları

Yozgat'ta, İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube ekiplerinin düzenlediği operasyonda, DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüphelinin 2018 yılı öncesinde Irak'ta DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde militan olarak faaliyet yürüttüğü, Irak uyruklu olduğu, ülkeye illegal yollarla giriş yaptığı ve Yozgat il merkezinde ikamet ettiği tespit edildi.

Operasyon sırasında yapılan aramalarda 3 adet cep telefonu, sim kart, USB bellek ve hafıza kartı ele geçirildi.

Şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

YOZGAT’TA DÜZENLENEN OPERASYONDA DEAŞ ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI.-

YOZGAT’TA DÜZENLENEN OPERASYONDA DEAŞ ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI.-

Yazar
EDİTÖR

Hakan Demir

4 yıllık deneyimli. Ege Bölgesi'ndeki gelişmeleri takip ederken, aynı zamanda sosyal medya trendlerini haberleştiren dinamik bir editör. Çevre haberleri ve sosyal olaylarda uzmanlaşmıştır.