Adana'da Komşu Kavgası: Şüpheli A.P. ve Babası Ş.P. Tutuklandı

Adana'da 20 Kasım'da çıkan komşu kavgasında bir baba hayatını kaybetti; şüpheli A.P. ve babası Ş.P. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 21.11.2025 09:46
Güncelleme Tarihi: 21.11.2025 09:46

Adana'da Komşu Kavgası: Şüpheli A.P. ve Babası Ş.P. Tutuklandı

Adana'da Komşu Kavgası: Şüpheli A.P. ve Babası Ş.P. Tutuklandı

Olay

Olay, 20 Kasım günü saat 01.15 sıralarında Adana'nın Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.P.'nin (58) evinde yaklaşık 6 ay önce hırsızlık yaşandı. Ş.P. ve oğlu A.P. (19), bu olaydan yan komşularını sorumlu tuttu. Ancak diğer aile hırsızlık iddiasını kabul etmedi ve iki aile arasında husumet başladı.

Gece saatlerinde K.Ö. (24) ve kardeşi M.Ö. (20) evlerine gittiği sırada A.P.'yi görünce aralarında sözlü sataşma çıktı. Kavga büyüdü; olaya müdahil olan baba Murat Ö. (55) ile komşu Ş.P. de aşağı indi. Büyüyen kavgada A.P., baba Murat Ö. ile çocukları K.Ö. ve M.Ö.'yü bıçaklayıp kaçtı.

Soruşturma ve Gelişmeler

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı; yapılan müdahalelere rağmen Murat Ö. kurtarılamadı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.P.'yi olay yerine yakın bir yerde yakaladı. A.P. ve babası Ş.P. gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Emniyetteki ifadesinde şüpheli A.P. şu ifadeyi verdi: "Evin önünde motosikletimi park ettim. K.Ö. ve M.Ö. geçerken onlara baktım. Onlar da 'Ne bakıyorsun kafanı keserim' diye bağırdı bana. Sonra aramızda kavga çıktı, kendimi savunmak için bıçakladım."

Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli baba ile oğlu adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOMŞUSUNU ÖLDÜRÜP ‘KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN BIÇAKLADIM’ DİYEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

KOMŞUSUNU ÖLDÜRÜP ‘KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN BIÇAKLADIM’ DİYEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

ÖLEN MURAT ÖZSOY