AK Parti Heyeti Devrek İlçe Başkanlığına Nezaket Ziyareti

AK Parti heyeti; Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt ve Mustafa Çağlayan'ın katılımıyla Devrek İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yayın Tarihi: 22.11.2025 18:36
Güncelleme Tarihi: 22.11.2025 18:36

AK Parti Heyeti Devrek İlçe Başkanlığına Nezaket Ziyareti

AK Parti Heyeti Devrek İlçe Başkanlığına Nezaket Ziyareti

AK Parti heyeti Devrek İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Parti Genel Başkan Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan tarafından yeni göreve atanan isim için hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Ziyaretin Detayları

Ziyaretle ilgili bilgi veren Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, şunları söyledi:

"Devrek İlçe başkanlığına yeni atanan kardeşimiz Muhterem Terzi’ye arkadaşlarımız ile birlikte hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta yer almak isteyen arkadaşlarda vardı genel merkezimiz Muharrem kardeşimizi uygun gördük. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta yer almak isteyen arkadaşlarda vardı genel merkezimiz Muharrem kardeşimizi uygun gördük. Bizler AK Parti ailesi olarak hep birlikte taşın altına elimizi koyarak ülkemizin, ilimizin ve ilçelerimizin kalkınması için mücadeleye devam edeceğiz. Yeni seçilen Devrek AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi’ye ve yeni oluşturulacak yönetim kuruluna başarılar diliyorum"

AK PARTİ HEYETİ DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

AK PARTİ HEYETİ DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

AK PARTİ HEYETİ DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.