Erzurum güne kırağı ve sisle uyandı
Erzurum, 3 gündür etkili olan soğuk hava dalgası ile birlikte bugün de kırağı ve yoğun sis etkisinde güne başladı. Kent merkezinde ve yüksek kesimlerde görüş mesafesi zaman zaman düşüyor, günlük yaşam olumsuz etkileniyor.
Meteorolojik değerlendirme
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre; bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde pus ile yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Ayrıca buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.
Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi, rüzgarın ise güneyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Yetkililer uyarıyor: Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, ulaşımda ve dış mekânda oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.
ERZURUM GÜNE KIRAĞI VE SİSLE UYANDI. 3 GÜNDÜR ETKİLİ OLAN SOĞUK HAVA VE SİS ZAMAN ZAMAN HAYATI OLUMSUZ ŞEKİLDE ETKİLİYOR.