Güngören'de Esnaf 2 Kargocuyu Bacaklarından Yaraladı; Şüpheli Yakalandı
Olay dün saat 12.30'da Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde meydana geldi
Güngören’de iki kargo çalışanını bacaklarından silahla yaralayan esnaf, polis ekiplerince yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, T.D. (35) ve D.T. (25) isimli kargo çalışanları ile H.K. (30) isimli esnaf arasında ödeme konusundaki anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası T.D. ve D.T. iş yerinden ayrılırken, H.K. silahla peşlerinden gitti.
Olay yerinde meydana gelen saldırıda esnaf, kargoculardan birine önce eliyle müdahale edip sonra da silahla vurdu. İlk vurulan kargocu kaçarak bir iş yerine sığınırken, diğer kargocu ile esnaf arasında küfürlü tartışma yaşandı; bu sırada arkadaşına yardıma gelen kargocu da bacağından vuruldu.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan T.D. ve D.T. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde kargocuların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede 4 adet boş kovan bulundu. Çalışmaların devamında şüpheli, Zeytinburnu’nda olayda kullanılan tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adli makamlara sevk edildi.
GÜNGÖREN'DE 2 KARGO ÇALIŞANINI BACAKLARINDAN SİLAHLA YARALAYAN ESNAF, POLİS EKİPLERİNCE YAKALANARAK ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ.