İskenderun'da Narenciye Festivali: Ziraat Park'ta Ücretsiz Meyve İzdihamı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen Narenciye Festivali, Ziraat Park’ta katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Parktaki narenciye ağaçlarından ücretsiz meyve dağıtılacağını duyan vatandaşlar alana akın etti.
Vatandaşlar dalından topladı, aileler keyifli vakit geçirdi
Filesini eline alıp aileleriyle birlikte bahçeye gelen ziyaretçiler, hem narenciyeyi dalından topladı hem de doğayla iç içe keyifli anlar yaşadı. Etkinlik, ücretsiz narenciye dağıtımı nedeniyle yoğun ilgi gördü.
Burak Güneş (25): Böyle etkinliklerin daha çok olmasını istiyoruz. Şehrin göbeğinde bulunan Ziraat Park’ta ücretsiz narenciye olması ve bunları dalından koparmak çok güzel. Hem yiyoruz, hem topluyoruz, hem de stres atıyoruz.
Kemal Güler (35): Ailece festivale katıldık; narenciye bahçesinde keyifli bir gün geçirdik. Narenciyenin burada yetiştirildiğini ve ücretsiz şekilde vatandaşlara dağıtılacağını duyunca ailecek geldik. Hem topladık hem de yedik. Çocuklarımız parkta oynadı, biz de doğanın keyfini çıkardık. Bizim için çok güzel bir aktivite oldu.
Ücretsiz narenciye etkinliği, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve festival katılımcılara keyifli bir deneyim sundu.
HATAY'IN İSKENDERUN İLÇESİNDE DÜZENLENEN NARENCİYE FESTİVALİ'NDE VATANDAŞLAR, ZİRAAT PARK'TA NARENCİYE AĞAÇLARINDAN ÜCRETSİZ MEYVE TOPLADI.