Kütahya Karacaören'de Yangın: 2 Ev, 3 Samanlık, 2 Ahır Zarar Gördü
Olayın Seyri
Kent merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Karacaören köyünde bir evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler çevredeki bir eve ile samanlık ve ahırlara sıçradı.
Müdahale ve Tahliye
Köylülerin ilk müdahalesinin ardından olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kütahya Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazöz ve su tankerleri de söndürme çalışmalarına katıldı.
Hasar ve Kayıplar
Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucunda söndürülen yangında, Selahaddin Kaçmaz ve Mehmet Büyükçalı'ya ait 2 ev, 3 samanlık ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi. Yangında ahırlarda mahsur kalan büyükbaş hayvanlar telef oldu.
Kütahya'da bir köyde çıkan yangında, 2 ev 3 samanlık ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.